fbpx
 
 
 
 
0515 - 72 04 31 cesarstugan@gmail.com

Meny

Meny

Stor Höst-buffé!

Nu kan man varje dag i vår härliga 1800-talsmiljö eller på våra båda uteserveringar avnjuta en höstinspirerad buffé med både fisk, kött, potatis, flera goda såser, flera sorters sallad, hembakt bröd, kaffe och kaka!

Längre ner kan ni se kommande veckors meny

Vi använder oftast närproducerat kött och grönsaker, men i andra hand nästan uteslutande Svenska råvaror!

Serveras kl.11-16 varje dag

PRIS VARDAG:

Vuxen – 149 kr
barn 3-7 år – 69 kr
barn 8-12 år – 89 kr

PRIS HELG:

Vuxen – 199 kr
barn 3-7 år – 89 kr
barn 8-12 år – 109 kr

 

V 43

Mån 21/10 – tors 24/10 (obs! Torsdag & Fredag stänger vi kl.14)

Morotsoppa med doft av rosmarin

Majs och bönbiffar med tomatsalsa
Citrondoftande lax med dill- och romsås
Rimmad fläskbog med rotmos
Dagens överraskning

Fre 25/10 – 27/10 ”helgmeny” (obs! Torsdag & Fredag stänger vi kl.14)

Morotsoppa med doft av rosmarin
Zucchini och quinoa biff med morotsbearnaise

Gremoulata överbakad lax med vitvinssås och kokt potatis från Tråvad.
Helstekt fläskytterfilé toppad med champinjoner, soltorkad tomat och bacon. Serveras med potatis-
och rotfruktsgratäng.

 

V 44

Mån 28/10 – tors 31/10

Pumpasoppa

Rotsakslasagne med rödbetstzatziki
Kokos och lime doftande torskgryta med selleri och räkor. Serveras med bulgur.
Köttfärslimpa serveras med timjanstekt potatis- och rotfrukter samt gräddsås och rårörda lingon.
Dagens överraskning

Fre 1/11- sön 3/11 ”Helgmeny”

Pumpasoppa

Zucchini och quinoa biff med morotsbearnaise

Gremoulata överbakad lax med vitvinssås och kokt potatis från Tråvad.
Helstekt fläskytterfilé toppad med champinjoner, soltorkad tomat och bacon. Serveras med potatis-
och rotfruktsgratäng.

 

V 45

Mån 4/11-tors 7/11

Palsternackssoppa med krutonger på bageriets bröd.

Rödbetsgryta serveras med pepparrotscremé
Stekt strömmingflundra med potatismos, skirat smör och rårörda lingon.
Mustig höstgryta med smak av champinjoner, äpple och rökt sidfläsk serveras med bakad
potatishalva.
Dagens överraskning

Fredag och lördag ”Helgmeny” (8-9/11)

Palsternackssoppa med krutonger på bageriets bröd.

Zucchini och quinoa biff med morotsbearnaise

Gremoulata överbakad lax med vitvinssås och kokt potatis från Tråvad.
Helstekt fläskytterfilé toppad med champinjoner, soltorkad tomat och bacon. Serveras med potatis-
och rotfruktsgratäng.

X