0515 - 72 04 31 cesarstugan@gmail.com

Meny

Meny

Från 10 juni pausar vi med vår lunchbuffé för att ge utrymme för en god somrig buffé dagligen mellan kl.11-16. Läs mer här: Sommarbuffé

VECKANS LUNCHBUFFÉ

Serveras må-fre kl. 11-15 – Pris 149 kr

Soppa, sill, salladsbuffé, smör & hembakt bröd, bordsvatten, kaffe samt hembakt kaka ingår.

Vi använder nöt och fläskkött från två lokala gårdar, Hagatomtens eko lantbruk (Floby) och Stommen Long (Vara). Potatisen är från GP Farm i Tråvad. Bröd och annat gör vi på eko dinkel, emmar och ölandslantvete från Wästgötarna. Även övriga råvaror är antingen lokala eller svenska, bara i undantagsfall från utlandet.

VECKA 23

Måndag 3 juni

Pulled pork med pitabröd, ugnsrostad potatis & barbequesås

Ugnsbakad lax med romsås

Tisdag 4 juni

Stekfläsk med löksås och kokt potatis

Fiskgratäng med kokt potatis

 

Onsdag 5 juni

Pepparmarinerad fläskytterfilé med pepparsås & potatisgratäng

Ugnsbakad lax med romsås

 

Torsdag 6 juni

BRUNCH KL.10-12.30 – 150 kr
HELGBUFFÉ KL.13-16 – 195 kr
OBS! Nationaldagen – helgbuffé inkl tårta från kl13-16 – pris 259 kr

Helgbuffén denna dagen är:

Örtmarinerad helstekt fläskkarré med kokt potatis

Ugnsbakad laxfilé med vitvinssås

 

Fredag 7 juni

Fläskkotlettmedaljonger med kall bearnaisesås och potatisgratäng

Köttgryta Bourgogne med kryddig potatis

Boka gärna bord – 0515-720431, cesarstugan@gmail.com eller klicka Boka Bord


HELGER (helgmenyerna pausas under sommaren till förmån för vår Sommarbuffé

LÖRDAGAR & SÖNDAGAR 10-13 – Brunchbuffé med massa gott att äta och dricka. Läs mer här. (150 kr)

LÖRDAGAR & SÖNDAGAR 13-16 – Helgbuffé med två varmrätter, soppa, bröd och salladsbuffé, kaffe & kaka. Läs mer här. (195 kr)

Firar ni? Hör av er till oss med förslag på tårtor och annat. Vi bakar i vårt konditori på lokala råvaror helt enligt era önskemål!

 

X