0515 - 72 04 31 cesarstugan@gmail.com

Meny

Meny

VECKANS LUNCHBUFFÉ

Serveras må-fre kl. 11-15 – Pris 149 kr (OBS! Långfredag till Annandag Påsk serverar vi traditionell påskbuffé kl.12-16, pris 295 kr)

Soppa, sill, salladsbuffé, smör & hembakt bröd, bordsvatten, kaffe samt hembakt kaka ingår.

Vi använder nöt och fläskkött från två lokala gårdar, Hagatomtens eko lantbruk (Floby) och Stommen Long (Vara). Potatisen är från GP Farm i Tråvad. Bröd och annat gör vi på eko dinkel, emmar och ölandslantvete från Wästgötarna. Även övriga råvaror är antingen lokala eller svenska, bara i undantagsfall från utlandet.

VECKA 17

Annandag Påsk 22/4

Påskbuffé – 295 kr

Boka gärna bord0515-72 04 31

Tisdag 23/4

Stekt fläsk med mormor Ingas raggmunk & rårörda lingon

Pasta- & laxgratäng

Onsdag 24/4

Fläskschnitsel med rödvinssky, gröna ärtor & kokt potatis

Fiskgratäng med kokt potatis

Torsdag 25/4

Helstekt fläskytterfilé med potatisgratäng & pepparsås

Ugnsbakad laxfilé med romsås

Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, grädde och sylt

Fredag 26/4

Ugnsgrillad kycklingfilé med dragonsås

Pocherade spättarullader med skaldjurssås

Boka gärna bord – 0515-720431, cesarstugan@gmail.com eller klicka Boka Bord


HELGER

LÖRDAGAR & SÖNDAGAR 10-13 – Brunchbuffé med massa gott att äta och dricka. Läs mer här. (150 kr)

LÖRDAGAR & SÖNDAGAR 13-16 – Helbuffé med två varmrätter, soppa, bröd och salladsbuffé, kaffe & kaka. Läs mer här. (195 kr)

Firar ni? Hör av er till oss med förslag på tårtor och annat. Vi bakar i vårt konditori på lokala råvaror helt enligt era önskemål!

FRÅN CAFÉET GÅR ATT BESTÄLLA:

  • RÄKSMÖRGÅS (115 kr)
  • SALAMI/BRIE SMÖRGÅS (65 kr)
  • SILL & ÄGGSMÖRGÅS (65 kr)
  • LEVERPASTEJSMÖRGÅS (45 kr)
  • OSTSMÖRGÅS (30 kr)
  • RÄKSALLAD (120 kr)
  • GREKISK SALLAD (105 kr)
  • SKINKSALLAD (105 kr)
  • CESAR’S SALLAD (105 kr) (MYCKET UPPSKATTAD)

 

X