0515 - 72 04 31 cesarstugan@gmail.com

Lunchbuffé

Lunchbuffé

VECKANS LUNCHBUFFÉ

Vi använder nöt och fläskkött från två lokala gårdar, Hagatomtens eko lantbruk (Floby) och Stommen Long (Vara). Potatisen är från GP Farm i Tråvad. Bröd och annat gör vi på eko dinkel, emmar och ölandslantvete från Wästgötarna. Även övriga råvaror är antingen lokala eller svenska.

VECKA 12

Måndag 18/3

Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon

Ugnsbakad lax med vitvinssås

 

Tisdag 19/3

Stekt fläsk med mormor Ingas raggmunk/alternativt löksås & kokt potatis, rårörda lingon

Pocherat kolja med äggsås och kokt potatis

 

Onsdag 20/3

Skinkschnitsel med rödvinssky, stekt/kokt potatis, gröna ärtor, citron & kapris

Fiskgratäng med räkor och potatismos

 

Torsdag 21/3

Isterband med persiljestuvad potatis

Kycklinggryta med bacon, champinjoner och kokt ris

Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, sylt och grädde

 

Fredag 22/3

Stugans Wallenbergare med potatismos, gräddsås och gröna ärtor

Pankopanerad hokifilé med dillmajonnäs

 

Soppa, salladsbuffé, smör & hembakt bröd, bordsvatten, kaffe samt hembakt kaka ingår.

Serveras kl. 11-14 – Pris 149 kr

Boka gärna bord – 0515-720431 eller cesarstugan@gmail.com

X