0515 - 72 04 31 cesarstugan@gmail.com

15/2 – Nostalgica – Jazz (Mat & Musik)

15/2 – Nostalgica – Jazz (Mat & Musik)

Helkväll med mat och musik – perfekt för den som är sugen på något gott att äta och lyssna på jazz i Skaraborg!

300 kr för mat inklusive entré – 125 kr för endast entré

Vi serverar buffé med flera rätter från 18.00.
20.00 går bandet på!

Boka – 0515 – 720431 – eller www.cesarstugan.se/boka-bord

Välkomna!

PRESENTATION AV BANDET:
Nostalgica är ett band med medlemmar från Skaraborg som spelar omtyckta svängiga jazzlåtar m.m.

Medlemmarna i bandet är:
Lennart Ardmar, klarinett.
Arne Algotsson, bas.
Margaretha Robjer, trummor.
Britt-Marie Stridh, sång.
Bengt Tiverman, gitarr.
Curt Magnusson, piano.

Läs även på Facebook

Missa inte detta tillfälle att få höra Jazz i Skaraborg! Boka nu!

MER MUSIK PÅ CESARSTUGAN

På Cesarstugan utanför Falköping i Skaraborg arbetar vi med att bygga upp en livskraftig musikscen med band och artister som uppträder varje helg. Känner du någon som är intresserad av att spela hos oss får du mer än gärna tipsa oss om att ta kontakt med dem eller be dem kontakta oss. Hos oss passar många musikstilar – Pop, visa, folkmusik, country, blues, bluegrass, americana, jazz, rock. Mer musik i Skaraborg!

Om Cesarstugan

Vid Falköping uppe på Mösseberg i naturskön omgivning och med utsikt över Hornborgasjön ligger vår välbesökta anläggning.

RESTAURANGEN

Cesarstugan är en restaurang och festlokal byggd i gammaldags stil och har handmålade tapeter, bilder och detaljer på väggar och i tak. Cesarstugan rymmer 240 sittande gäster. Den har scen och ljudanläggning och en stor utomhusterrass. Allt fläsk och nötkött som vi serverar här kommer från två olika gårdar i Skaraborg där vi vet att djuren har det bra.

TEATERN OCH FOAJÉN

I nära anslutning finns även vår teatersalong som rymmer över 200 gäster och foajen ”Årstidssalen” med väggarna prydda av årstidsmålningar av Per Nordin där vi kan servera gästerna i paus av föreställningar.

UTSTÄLLNINGEN ”BONDENS ÅR”

Vi har nöjet att få erbjuda den unika och omtalade utställningen ”Bondens År” som bland annat skildrar livet på landsbygden i Sverige på 1930 och 40-talet och ett liv som är så otroligt annorlunda det liv barnen växer upp i idag. Allt är presenterat genom ca 50 väldigt verklighetstrogna vaxfigurer, antika fordon och redskap, torp uppförda inomhus och ett levande vattendrag. Ljussättning och ljud förhöjer upplevelsen ytterligare. ”Det är som att någon fryst tiden, lagt den i en flaska så att man kan få uppleva den” uttryckte en besökare.

GÅRDSBAGERIET OCH GÅRDSCAFÉET

Vi har även ett stort gårdsbageri där vi bakar allt till vårt café och restaurang samt säljer till besökare. I använder i huvudsak lokala råvaror  – till exempel bakar vi allt på smör från falbygden och ekologiskt dinkelmjöl och lantvete från Wästgötarna i Skaraborg.

FEST/BRÖLLOP/KONFERENS

Hör gärna av er till oss om ni vill boka in fest, bröllop, konferens eller annat så kan vi skräddarsy ett erbjudande som fulländar er upplevelse hos oss.

X