fbpx
 
 
 
 
0515 - 72 04 31 [email protected]

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Linus Zander & The West Coast Boys – Vinnare Rockabilly-SM 2019

februari 28 @ 18:00 - 23:00

BESÖK CESARSTUGAN.SE FÖR BILJETTER ELLER RING 0515-720431

Biljett med buffé – 299 kr (garanterar plats vid bord)
Biljett utan buffé – 100 kr (ta plats där det finns)
Biljettpengarna går ej till Cesarstugan, utan de underhållande

Buffén serveras kl.18-20

Underhållningen börjar kl.20

Dryck av alla slag går att köpa i vår bar under hela kvällen. Vill man ha något lättare att äta kan man även förbeställa t.ex. räksmörgås.

Finns plats kvar kan man även komma spontant.

OM UNDERHÅLLNINGEN

28/2 kommer Country SM – vinnaren Linus Zander tillsammans med sitt kompband The West Coast Boys till Cesarstugan i Falköping!!

Kvällen kommer fyllas med ösig och svängig rock’n’roll med inslag av både klassiska 50’tals hits och egna låtar. Linus och bandet beskrivs bäst som ett skönt band med ett otroligt sväng. Eminenta musiker som bjuder på en konsertkänsla och en helhet med ett sound som är modernt och rockigt. Med många spännande gigs, mediaframträdanden och albumsläpp under 2020 så är detta något ni inte vill missa!

OM DE UNDERHÅLLANDE

Linus Zander & The West Coast Boys består av pianisten och sångaren Linus Zander tillsammans med några av västkustens bästa musiker.

Linus intresse för klassisk rock ‘n’ roll och rockabilly kom redan i tioårs åldern och då väcktes även lusten att spela själv. Framförallt var det piano som gällde men snabbt lärde Linus sig även att spela gitarr, bas och sång. Tidigt började han spela in ”covers” där alla instrument spelades av Linus själv.

Med pianospelet i grunden som har rötter i Boogie Woogie och femtiotalets Rock ‘n’ Roll blandar Linus och bandet in Blues, Country och moderna toner till ett modernt och fräscht sound. Live bjuder Linus Zander & The West Coast Boys på en show som har ett otroligt sväng och energi där ingen kan sitta still.

Bandet släppte 2019 debut EP’n “Standing By Myself” och singeln “Will She Ever Be The Love Of Mine”. LZ & WCB deltog även detta år i Country SM där dem tog hem vinsten i kategorin Rockabilly var efter singeln Rockabilly Boogie släpptes.

Spotify: https://open.spotify.com/track/4l2UvKPNuJcYfLWPIr4sR4?si=uy68cfsIS7WqoztpfvrB-A

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=soCg0LUFQgo

Facebook: https://www.facebook.com/LinusZanderOfficial/

Hemsida https://linuszander.com

Detaljer

Datum:
februari 28
Tid:
18:00 - 23:00
Webbplats:
https://www.cesarstugan.se/produkt/rock-n-joy/

Plats

Cesarstugan
Cesarstugan
Falköping, 521 94 SE
+ Google Map
X