fbpx
 
 
 
 
0515 - 72 04 31 cesarstugan@gmail.com

Dryckesprovningar

Dryckesprovningar

Ta chansen att prova olika drycker tillsammans med tilltugg i en unik och spännande 1800-talsmiljö med öppna brasor tillsammans med en erfaren dryckesprovare!

Är ni ett företag eller ett antal goda vänner som vill göra detta tillsammans kan ni höra av er till oss för boka in ett eget tillfälle

PRIS PER PERSON & TILLFÄLLE: 500 kr

FÖR ATT BOKA:
0515-720431
cesarstugan@gmail.com

PRESENTATION AV PROVNINGSLEDAREN KENNETH JOHNSSON:
Gick restaurangskola i Helsingborg och arbetade därefter 18 år som säljare och utbildare på Systembolaget i Lidköping.
Fram till 2008 ansvarig för landets alla butiksanställda säljare och deras mat & dryckutbildning på centrala kursgården för Systembolaget i Stockholm.
Jobbar med Munskänkarna på högsta nivån och van provningsledare för ölklubbar, 25 årig whiskyklubb i Lidköping, mat & dryckutbildningar , ost, choklad mm.
Finalist i Systembolagets riksmästerskap i mat & dryck och har vunnit såväl guld, brons och silver och även varit finalist i dryckestävlingen centralt.
Stolt innehavare av engelska Wine & Spirit educations diplom Higher certifikat fritt översatt ungefär internationellt vin & sprit diplom.
Jobbar nu som säljare och utbildare för Triplusvin i Lidköping.

OM DE HITTILLS PLANERADE DRYCKESPROVNINGARNA:

Lördag 19 Jan kl 19 – Vin & Choklad
Vi berättar kort historien bakom chokladen, tillverkning och olika sätt att använda o prova choklad och vi provar den till olika sorters vin. 5 glas vin per deltagare.

Torsdag 28 Februari kl 19 – Norra Italiens viner
Kort historia om Italiens viner, druvor, tillverkning och olika stilar. Vi provar 6 olika viner från olika områden och druvsorter med lättare tilltugg som chark & osttallrik.

Onsdag 20 Mars kl 19 – vin från södra Frankrike
Vi berättar om Frankrike som vinland och speciellt om södra Frankrike och Languedoc-Roussillon. Därefter provar vi 6 olika franska viner till en Katalansk högrevsgryta.

ÖVRIGT

Vi förbehåller oss rätten att senast 1 vecka före höra av oss till samtliga deltagare om det blir inställt pga för få deltagare.

X