fbpx
 
 
 
 
0515 - 72 04 31 [email protected]

4 maj – Thomas Di Leva

4 maj – Thomas Di Leva

Thomas Di Leva

Copyright ©Peter Knutson
All Rights Reserved.

Thomas Di Leva har kommit att bli en av landets mest kända och spektakulära artister genom svensk pophistoria. Vem har inte hört ”Vem ska jag tro på?”, ”Vi har bara varandra”, ”Miraklet” eller någon annan av hans otaliga radiohits och svenska popklassiker?

Di Levas kosmiska röst och unika popsound är numera legendariskt i kultursveriges rika mylla. Hans tidlösa texter tar med enkla ord upp djupa frågeställningar såsom meningen med livet och ”Vad är frihet?”.

Han sätter ord på det vi alla känner men inte kan förklara och hans kärleksfulla uppenbarelse inspirerar och fyller oss med hopp.

Artisten Thomas Di Leva är med 22 album och hundratals TV-framträdanden ständigt lika aktuell och alltid i rörelse. Efter över 30 års turnerande för fullsatta salonger och festivaler känns den en gång så ”udda fågeln” nu som en självklarhet på Sveriges alla scener. Så det är med stor glädje och förväntan vi den 4 maj 2019 får uppleva Di Levas hänförande sång, artisteri och musik på Cesarstugan i Falköping.

Konserten börjar kl. 20 och är uppdelad på två 40 min-akter, med 30 minuters paus emellan då man kan fika och dricka gott i årstidssalen där vi har fullständiga rättigheter vid pausservering.

Förband är Sgt.Pepper Affinity från Ulricehamn som är en trio som spelar Beatles låtar. De börjar spela kl. 19.15


Vill du äta i samband med konserten?

En buffé med två varmrätter, hembakt bröd, flera goda salladsblandningar serveras från klockan 17.40, 18.00 eller 18.20. Kaffe och kaka ingår också.

Man kan även förbeställa räksmörgås (130 kr) eller salami-brie-smörgås (100 kr) på hembakt dinkelbröd från vårt bageri att förtära i pausen.

Ring 0515-720431 eller maila [email protected] för att boka bord eller förbeställa pausmat.

PRIS

Biljett – 450 kr, Biljett inklusive buffé – 700 kr


Ett samarbete mellan

X