0515 - 72 04 31 cesarstugan@gmail.com

Posted in Okategoriserad, on 29 januari 2018, by , 0 Comments

I samband med Cesarskôj har vi öppet restaurangen och serverar en härlig buffé som kan avnjutas av såväl teaterbesökare som andra

Det som står på bordet är:

  • Honungsmarinerad fläskytterfilé
  • Ugnsbakad fisk (sort efter tillgång) med mandelpesto
  • Potatisgratäng
  • Örtbakad potatis
  • Ugnsrostade rotfrukter
  • 2 sorters sås
  • Sallader
  • Nybakt bröd

Vegetariskt alternativ finns att få vid sidan av vid föranmälan.

PRIS: 260 kr

Dryck tillkommer

BOKA GENOM ATT RINGA 0515-720431 ELLER PÅ WWW.CESARSTUGAN.SE/BOKA-BORD/

DAGAR OCH TIDER DÅ VI HAR ÖPPET:

  • 10 FEBRUARI – 16.00-18.00
  • 17 FEBRUARI – 17.00-19.00
  • 23 FEBRUARI – 17.30-19.30
  • 24 FEBRUARI – 13.30-15.30 SAMT 17.00-19.00
  • 3 MARS – 13.30-15.30 SAMT 17.00-19.00
  • 9 MARS – 17.30-19.30
  • 10 MARS – 13.30-15.30 SAMT 17.00-19.00
  • 17 MARS – 13.30-15.30 SAMT 17.00-19.00

 

Continue Reading...

Posted in Okategoriserad, on 23 november 2017, by , 0 Comments

Sedan en tid sedan har det stått klart att det blir av ett Cesarskôj 2018 i Tunhems Teater här på Cesarstugan. Vi kan inte nog beskriva hur glada vi är för att få stå värd för ett så roligt evenemang!

Humorkanonen (Ullberg & Ljung) tillsammans med vänner håller på att fila för fullt på ett fullspäckat program som utan tvekan kommer locka till skratt i mängder!

I samband med det skall vi dra till med en spännande buffé som gästerna kan boka in sig på samtidigt som de bokar/betalar sin biljett här på hemsidan. Slår man två flugor i en smäll får man dessutom 20 kr rabatt per gäst.

Priset för revyn kommer vara 360 kr/vuxen och 250 kr/ungdom t.om. 17 år.

Buffén kommer kosta 260 kr, men alltså bara 240 kr om man bokar den samtidigt som biljetten till revyn.

Premiären blir 10 februari 18.00 och sista föreställning blir 17 mars 19.00.

På länken nedan kan man se hela programmet samt boka sin plats

SE TILLFÄLLEN SAMT BOKA DIN PLATS

Continue Reading...

Posted in Okategoriserad, on 23 november 2017, by , 0 Comments

Nu har vi kommit igång med julbordet, vilket faktiskt är vårt första.

Med snart 2300 gäster bokade känns detta som ett spännande evenemang som hittills varit en riktig utmaning. Men med en duktig kock och massa andra nitiska medarbetare känns det ändå tryggt. Och att sedan ha Cesarstugans mysiga och till ändamålet passande lokaler känns ju helt underbart.

Det känns som att de första 120 gästerna har varit nöjda och vi känner oss också riktigt nöjda med den första tiden. Det finns dock alltid utrymme för förbättring och vi försöker finslipa längs vägen 🙂

Hoppas vi ses!

Continue Reading...
X